Groningse ondernemers van harte welkom op EBF congres › City of Talent

Groningse ondernemers van harte welkom op EBF congres

Groningse ondernemers van harte welkom op EBF congres

Groningse ondernemers van harte welkom op EBF congres

do, 4 oktober 2018 t/m vr, 5 oktober 2018

Het grootste studentencongres economie & bedrijfskunde van Nederland, het EBF congres, vindt ook dit jaar weer plaats in Groningen op 4 en 5 oktober in Martiniplaza. Met dit jaar iets nieuws: Groningse ondernemers zijn van harte welkom! Ontdek hier nieuw talent én leer alles over Blockchain.

Het EBF congres is zeker niet niks: jaarlijks komen er 600 studenten en bedrijfsdeelnemers op af en voorgaande sprekers waren onder andere Al Gore en Dick Boer. Dit jaar is het thema ‘The Evolution of Power’, waar blockchain één van de belangrijkste subthema’s is.

Nieuw: ondernemers en bedrijven regio welkom!
Dit jaar is het anders dan voorgaande jaren, want ondernemers en bedrijven uit de regio zijn van harte uitgenodigd. Als bedrijf/onderneming kun je kiezen voor verschillende opties: een stand op de Network Social (5 okt), exposure via de App, Website en programmaboekje, er is mogelijkheid om losse ‘bedrijfsdeelnemers’-tickets te kopen (€99 voor de blockchain-dag; €149 voor de congresdag in Martiniplaza óf de combideal voor €199 voor beide dagen).

Kom ook

Ben je geïnteresseerd in blockchain, wat het is en wat het voor jouw organisatie kan betekenen? Of ben je op zoek naar nieuw en jong talent? Neem dan contact op met Jelle Locher van het EBF conference bestuur:

Jelle Logcher
j.logcher@ebfgroningen.nl
0636463234
050-3633659