Groninger Museumnacht › City of Talent

Groninger Museumnacht

Groninger Museumnacht

Groninger Museumnacht

za, 9 september 2017
19:00 uur tot 01:00 uur

Deze zaterdag (9 sept): Groninger Museumnacht!

Eindelijk: ook Groningen heeft een eigen Museumnacht! Aanstaande zaterdag 9 september openen alle musea in Groningen vanaf 19 uur hun deuren tot na middernacht.

 

Een nachtelijk bezoek aan een museum, dat maak je niet vaak mee. Tijdens de Groninger Museumnacht kan het. En het is hét moment om nou eindelijk eens al die musea te bezoeken waar je altijd al eens naartoe wil. Je kunt tot na middernacht tentoonstellingen en vaste collecties bekijken van verschillende Groninger Musea, maar er is ook een afwisselend programma met muziek, workshops en interessante sprekers.

Wat dacht je van een avondbezoek aan het GRID Grafisch Museum, of het Groninger Museum, het Nederlands Stripmuseum, het Noordelijk Scheepvaartmuseum en het Universiteitsmuseum? En dat allemaal op één avond? Gewoon, omdat het kan? Wat het helemaal leuk maakt: je kunt kunstenaars en ontwerpers ontmoeten. Of je laten verrassen door de vele performances en presentaties.

5 musea voor 5 euro
Met een passe-partout bezoek je alle 5 musea in de stad Groningen voor slechts 5 euro totaal. Tickets zijn vanaf donderdag 13 juli om 10 uur verkrijgbaar in de online voorverkoop. Print je ticket en lever deze op 9 september in aan de kassa bij één van de deelnemende Musea, dan krijg je een polsbandje waarmee je toegang hebt tot alle musea van 19 tot 1 uur tijdens de nacht.

Programma
Benieuwd naar het programma? Deze vind je hier: https://citytrip.groningen.nl/groninger-museumnacht