Founder Talks › City of Talent

Founder Talks

Founder Talks

Founder Talks

di, 22 mei 2018
19:30 uur tot 21:50 uur

Dé talkshow met inspirerende verhalen van Groningse ondernemer. Dat is Founder Talks. Hier vragen RTV Noord-journalist Bart Breij en de zaal in een diepte interview met twee markante ondernemers net zo lang door tot ze bij de kern komen. Geen schouderklopjes, gebakken lucht of alleen de zonnige kant van het ondernemen. Nee, bij Founder Talks krijg je het hele verhaal.

De 5de editie van Founder Talks is op 22 mei in het Groninger Forum. Met business, een band en een biertje. Met deze keer als sprekers:
Bart van den Berg - Innovator in de zware zorgwereld

Bart van den Berg van het Groningse Diagnoptics heeft een apparaat waarmee huisartsen diabetes kunnen detecteren in 12 seconden. Uitgebreid en peperduur laboratoriumonderzoek is niet meer nodig. Revolutionair... maar toch is het geen garantie voor succes. Zo duurt het in de medische wereld zeker tien jaar voordat je ergens een voet tussen de deur krijgt. En dan nog kan vanuit een onverwachte hoek ineens een concurrent komen. Van den Berg over geduld hebben, de juiste investeerders kiezen, jezelf vercommercialiseren en belangrijke keuzes maken.

Marco de Jong - Investeerder maakt de balans op
Marco de Jong is meer dan 'opperhoofd' bij creatief digitaal bureau theFactor.e. Als oprichter van de Noordelijke Online Ondernemers (NOO) en Grow Ventures, verbindt en financiert De Jong kleine en grote internetondernemers in Groningen en omstreken. In de vijfde Founder Talks maken we met hem de balans op: hoe gaat het met de ICT-sector in onze provincie? Hoe komen 'we' aan geschikt personeel, welke fouten mogen we niet meer maken en... hoe moeten wij, als Groningse ondernemers, groeien?

De walk-in is om 19:30 uur en er wordt gestart om 20:00 uur.

Kosten: gratis! Alleen consumpties aan de bar zijn niet gesponsord.
Aanmelden kan hier