FitFeest: kom sporten in The Big Building! › City of Talent

FitFeest: kom sporten in The Big Building!

FitFeest: kom sporten in The Big Building!

FitFeest: kom sporten in The Big Building!

vr, 8 september 2017
19:00 uur tot 23:00 uur

Vrijdag 8 september is er het nieuwe sportevenement van Groningen: FitFeest. Het vindt plaats in The Big Building en wordt georganiseerd om in beweging te komen tegen Multiple Sclerose (MS).

Van ’s avonds zeven tot negen uur kun je je in The Big Building helemaal uitleven: van cardio tot High Intensity training of een running-workout. Met als goed doel om de strijd tegen MS aan te gaan. FitFeest is een ‘sports at night event’ en The Big Building maakt het met de industriële locatie en als voormalig PostNL-pand helemaal bijzonder.

Strijd tegen MS
1 op de 1000 mensen heeft de hersenziekte MS; een ziekte waarvan in de toekomst genezing mogelijk zal zijn door bij te dragen aan wetenschappelijk onderzoek naar oorzaak en behandeling. FitFeest is ontstaan uit een samenwerking tussen Grunn MoveS - lokale partner van de landelijke organisatie MoveS - en marketingbureau Clue Creative uit Groningen. Op 100% vrijwillige basis wordt samen met diverse lokale bedrijven het evenement mogelijk gemaakt. Zo verzorgt Curves Groningen Centrum de activiteiten en is FC Groningen een samenwerkingspartner voor de merchandise.

Alle opbrengst van de ticketverkoop van FitFeest komen ten goede aan de stichting MoveS. Ook sponsoren en andere initiatieven voorafgaand aan FitFeest dragen allemaal bij om geld in te zamelen voor de strijd tegen MS.

Benieuwd naar het programma? Kijk dan op www.fitfeest.nl. Meer over MS vind je op www.moves.ms.