Cybersecurity en ethical hacking college › City of Talent

Cybersecurity en ethical hacking college

Cybersecurity en ethical hacking college

Cybersecurity en ethical hacking college

di, 24 april 2018
15:00 uur tot 17:30 uur

Altijd al willen weten welke technieken hackers toepassen? Kom dan op 24 april naar de achtste editie van IT Academy colleges die deze keer in het teken staat van security en ethical hacking. Security-experts Erik Rutkens (Insite Security) en Arnoud Warmerdam (Warpnet) vertellen je er alles over. Het college is voor professionals, studenten en werkzoekenden van 15:00 uur in hét Kasteel in Groningen.

We gaan meer en meer online en steeds meer apparaten staan in contact met het internet. Het gevolg? De beveiliging, want de risico’s nemen toe. Daarom groeit de vraag naar cybersecurityspecialisten heel hard. En dat is nergens zo snel als in Europa. Deze specialisten zorgen ervoor dat informatiesystemen beveiligd worden, zodat diefstal of schade van hardware, software en informatie voorkomen wordt.

Tijdens het IT Academy college vertelt Erik Rutkens alles over de trends en ontwikkelingen en de werkzaamheden als (cyber)securityspecialist. Hij is oprichter en eigenaar van Insite Security en is hier verantwoordelijk voor Strategie & Innovatie. In het tweede deel van het college neemt securityspecialist Arnoud Warmerdam en eigenaar van Warpnet iedereen mee in de wereld van ethical hacking. Hij zal vertellen over de verschillende technieken en tools die hackers dagelijks toepassen. In deze techniesche sessie krijgt Arnoud ondersteund door een ervaren ethical hacker van Warpnet.

Meer weten en aanmelden kan hier >>