Business meets University › City of Talent

Business meets University

Business meets University

Business meets University

do, 16 november 2017

Vraag alles aan studenten en onderzoekers van de RUG

Heb je als ondernemer, bedrijf of organisatie een vraagstuk waar je niet helemaal uitkomt? Kun je bij het verbeteren of ontwikkelen van een product wel wat input gebruiken?  Of wil je weten hoe je een nieuwe doelgroep bereikt of beter social media kunt inzetten? Kom dan naar de Business Meets University: Success in the North Datum op donderdag 16 november, georganiseerd door de faculteit Economie en Bedrijfskunde van de RUG.

De organisatoren van de middag staan te popelen om je verder te helpen. Zo kunnen ondernemers een business-vraag of case indienen waar studenten en onderzoekers zich over buigen. Met de laatste kennis en een frisse blik van bijvoorbeeld studenten, kan het maar zo dat je tot nieuwe inzichten komt, die weer leiden tot innovatie. Op 16 november gaan de studenten en onderzoekers samen met je aan de slag op de Zernike Campus bij de Faculteit Economie en Bedrijfskunde.

Naast de business-case op maat is er een interactief programma met inspirerende presentaties, workshops en paneldiscussie. Afsluitend is er een netwerkborrel.

Interesse? Stuur dan vóór 13 oktober je business-vraag in bij de organisatie. Meer hierover vind je op www.rug.nl/feb/mkb