Blue Skies Festival: duurzaam @ Groningen! › City of Talent

Blue Skies Festival: duurzaam @ Groningen!

Blue Skies Festival: duurzaam @ Groningen!

Blue Skies Festival: duurzaam @ Groningen!

wo, 6 juni 2018 t/m zo, 10 juni 2018
MartiniPlaza en het Suikerfabriekterrein

Van 6 t/m 10 juni 2018 vindt de allereerste editie plaats van het Blue Skies Festival, hét duurzaamheidsfestival van Groningen. Het is voor iedereen: van grote multinationals tot kleine ondernemingen, wetenschappers, beleidsmakers, startups, studenten en alle burgers. Jong en oud, voor elk wat wils.

Vijf dagen lang komt er tijdens het Blue Skies Festival van alles aan bod. Doel is om samen te brengen wat nu versnipperd is en elkaar te inspireren. Een week lang kun je de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid ontdekken. De missie van het festival? Om de geleende aarde in een betere staat door te geven. Want dat is goed mogelijk als we nu in actie komen. Denk aan de circulaire economie, 100% CO2-neutraal.

Wie zijn Blue Skies?
Blue Skies Festival is een groep bevlogen mensen die gaan voor een duurzame, optimistische toekomst. Waar inspireren voorop staat. Een toekomst waarin we samen, door innovatie, kennisdeling en gewoon hard werken een duurzame wereld kunnen verwezenlijken. Een grote inspiratiebron voor Blue Skies is Urgenda en hun rapport ‘Nederland 100% duurzaam in 2030’. Ook het Earth Charter Manifesto van Unesco, waarin niet alleen het duurzaam omgaan met onze planeet, maar ook het duurzaam omgaan met elkaar als mensheid een belangrijk onderwerp is, geeft veel basis voor initiatieven en ideeën.

Meer weten? Check de website >>