Carbohydrate Competence Center Symposium

Carbohydrate Competence Center Symposium

Carbohydrate Competence Center Symposium

vr, 21 april 2017

Het Carbohydrate Competence Center (CCC) is hét koolhydraatkenniscentrum in Nederland waar excellente kennis rondom koolhydratenonderzoek samenkomt. Het CCC wil hoogwaardige kennis op het gebied van koolhydraten genereren, ontwikkelen en delen om wereldwijd innovatie te bevorderen en bij te dragen aan een gezonde en duurzame samenleving. Op 21 april organiseert het Carbohydrate Competence Center haar jaarlijkse symposium in het Hampshire Plaza Hotel. Op het programma staan drie plenaire lezingen van de volgende sprekers: Frank van Noord (directeur R&D SuikerUnie), Marcel Wubbolts (Chief Technology Officer Corbion) en Leila lo Leggio (universitair hoofddocent Universiteit Kopenhagen).

Een belangrijk onderdeel van het programma is de stap terug van professor Rudy Rabbinge als voorzitter van de Raad van Commissarissen. Bovendien zullen een aantal geselecteerde CCC-onderzoekers hun lopende werkzaamheden presenteren tijdens de postersessies. Daarnaast zullen er ook een aantal onderzoekspitches worden gehouden, waarbij de beste pitch de Rabbinge Award in ontvangst zal nemen.

Kijk voor het volledige programma van het symposium op de website van het Carbohydrate Competence Center.